Φορτώνει...

Kαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

 

Δημιουργήσαμε εδώ και λίγο καιρό, ένα τεχνολογικά σύγχρονο εργαστήριο ακριβής κατεργασίας μαλακών υλικών μέσω υπολογιστή και παραγωγής συνθετικών προϊόντων.

 

Πέρα των υπολοίπων συμβατικών εργαλείων κατεργασίας που μπορεί κανείς να συναντήσει στα συμβατικά εργαστήρια, διαθέτουμε μία CNC φρεζομηχανή 3 αξόνων που επιτυγχάνει με ακρίβεια ±0.5mm, την 2διάστατη κοπής ξυλείας καθώς και την 3διάστατη μορφοποίηση όγκων υλικών χαμηλής σκληρότητας, από ξύλο έως και μαλακό αλουμίνιο, καθώς και συνθετικών υλικών. Η φρεζομηχανή μας είναι σχετικά μεγάλων διαστάσεων 1,60m x 1,30m x 0,30m.

Επισης διαθετουμε και ενα τελευταιας τεχνολογιας Laser Machine διαστασεων 1200mm X 900mm 120W,για ταχυτερη και με μεγαλη ακριβεια κοπη η χαραξη μη σιδηρουχων υλικων.

 

Στοχεύουμε να βοηθήσουμε τον χομπίστα στην δημιουργία αερομοντέλων με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και πρακτικών συμβουλών.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να παράξετε τα δικά σας μοντέλα, ενώ μέχρι και σήμερα τα αγοράζατε (όπως και εμεις!!) από το εξωτερικό με το ανάλογο κόστος.

Κατέχουμε και διαθέτουμε για εσάς, έναν ήδη αρκετά μεγάλο αρχείο σχεδίων με σημαντικό αριθμό αεροσκαφών των πλέον γνωστών σχεδιαστών. Αρχείο με μεγάλη ποικιλία αεροσκαφών, και που συνεχώς προσθέτουμε νέα σχέδια ,ώστε να κρατάμε υψηλό το ενδιαφέρον σας, με το μεγάλο εύρος επιλογών.

Η ικανοποίηση, η γνώση και η χαρά της δημιουργίας είναι τα συναισθήματα που θα σας κατακλείσουν πραγματώνοντας μία τέτοια εργασία.

Εσείς, οι έμπειροι, οι τελειομανείς, οι δημιουργοί, θα επιτύχεται αυτό που λείπει από τα «έτοιμα» ,το κάτι παραπάνω, οπως την  ποιότητα και την λεπτομέρεια. Η ποιότητα ,και η λεπτομερεια είναι η διαφορά που εσείς επιτυγχάνεται, σε μια  κατασκευή που έχει το δικό σας μεράκι και κόπο,και που είναι σίγουρα ποιοτικά ανώτερη, από τα γνωστά ARF.

Προσφέρουμε πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης των υλικών που εσείς θα επιλέξεται βάση του δικού σας σχεδίου και μοντέλου, όπως αυτες αναλυτικά περιγράφονται στην ενότητα ''Υπηρεσίες''.

Το εργαστήρι έχει φιλους-συνεργατες , που ο καθένας τους έχει να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό, πάντα στοχεύοντας την ποιότητα, αυτό αλλωστε είναι το ζητούμενο για το εργαστήρι μας, ωστε να μπορει  παραδώσει εγκαίρως ένα άρτιο ποιοτικό προϊόν στον πελάτη που το εμπιστεύτηκε.

Ελπίζουμε να τιμήσετε με την προτίμηση σας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και έτσι μαζί σας να συνεισφέρουμε και εμείς στην αναβάθμιση του αερομοντελισμού στην χώρα μας.

 

Tο εργαστήρι μου κι εγώ, σας ευχόμαστε υγεία και καλές πτήσεις.

 

Γιάννης Δικαιούλιας